636 Won't start...What haven't I tried??? - Page 2 - ZX6R Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 19 Old 08-27-2012, 09:26 AM
World Superbike Champion
 
Hitman123's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Los angeles
Posts: 2,093
It was originally the battery I'll put money in it. It happened to me. I think when u where messing will the idle screw u probably left it too low that's why it would cut off. Just like the guy above me said keep and eye on the battery just to make sure.
Hitman123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old 08-27-2012, 10:32 AM
Squid
 
Join Date: Mar 2012
Location: PA
Posts: 63
Quote:
Originally Posted by powerhouse21 View Post
Ok I have a 2006 zx636 about 20k miles. It has run perfectly fine up until about 2 weeks ago. I started it up and noticed it was idling kinda low but nothing really to concern myself with...or so i thought. I go to pull out of my complex and notice that it is sluggish when I try to give it throttle so I turn around and bring it back home. I cut it off and try to start it again and it barely starts and then cuts off and dies. Now it won't start at all. Here is what i've done to try and fix it. Battery is about 5 months old so it SHOULDN'T be the battery, but i will charge it tomorrow and see what happens. Changed spark plugs, changed fuel pump/filter, drained gas tank and refilled with gas, changed top fuel rail assembly/fuel injectors (the ones on the top part of the airbox). Now when I start it, it makes this buzzing/fast clicking noise. Idk if it's the starter or rectifier?
check for water in your gas tank...it says you tried that already...hmmm not sure then
06sixdirty6 is offline  
post #18 of 19 Old 09-02-2012, 12:48 PM
MotoGP Champion
 
spiderman636's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 3,502

I Ride: 2005 zx6r
I am having this same problem right now.. I have a battery charger and I charge the battery but it still wont start it comes a heck of a lot closer but still doesnt start and if I plug the charger back in it would take 10 or 20 minutes to recharge it again so its not holding a charge at all... should I replace my battery? or is there something else I should try before dropping the money.
spiderman636 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #19 of 19 Old 09-02-2012, 04:37 PM
World Superbike Racer
 
AgentOrange's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Nazareth, Pa
Posts: 1,166

I Ride: 1995 ZX6R F1 Cafe'd, 1972 Suzuki T350, 1992 KDX200, 1966 YDS-3, 1999 KE100 w/KDX400 motor
if its not holding a charge replace it
AgentOrange is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > The ZX6R

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
06 636 wont start please help travtagz Mechanical and Technical 1 05-18-2012 03:55 PM
05 636 start up idle 05magna636 Mechanical and Technical 6 05-12-2012 05:28 PM
03 636 will not start 636lee Mechanical and Technical 6 07-10-2011 06:26 PM
03 636 vs. 07 ZX-6R EvilTwin The ZX6R 17 12-14-2010 02:24 PM
06 636 Build Start WalkaWalka The ZX6R 28 12-12-2009 06:27 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome