Kawasaki Ninja ZX-6R Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Howdy all. Had a quick question. I've been wrapped up hunting down electrical issues with the bike, but I need to get my speedo back up to snuff too. wont show MPH, buttons are shot, mileage isn't reading, and the tach skips sections. Not sure how saveable the whole cluster is, but I wanted to put out some feelers before just getting one off ebay. Anyone know how far gone it is at this point?

As a side note, does anyone know if BlueGauges is still working? Sent an email a couple months ago, but I didn't hear back. I've seen some guys say they just shipped their stuff in and it got sent back completed, but I'm a little gun shy as I need mileage correction. Just sent another one tonight so hopefully I'll hear back.

Thanks in advance,
Squiddy
 

· Registered
2005 ZX-6R Magma Red, 2021 ZX-6R Pearl Nightshade Teal
Joined
·
319 Posts
Could be bad connections, clearing them up might fix it all, depending on how shot the chip/board is.

If you have a sodder could probably do it relatively easily, but hard to say. Could be worth finding one used and just going with it rather than hunting down more problems
 

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Could be bad connections, clearing them up might fix it all, depending on how shot the chip/board is.

If you have a sodder could probably do it relatively easily, but hard to say. Could be worth finding one used and just going with it rather than hunting down more problems
I'll have to pop it open this weekend, thanks for the tip.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top