Kawasaki Ninja ZX-6R Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone. Recently I had to take my bike completely apart because the original frame was bent. So of course I tore the bike down to nothing. After an hour of taking things apart I finally got the new frame in and every bolted to it (swing arm, forks, engine). I knew I would have major problems with the wiring. After getting what I think is right which obviously isn't the bike won't crank. When I push the starter button all I hear is the fuel pump making a buzzing sound. I know the fuses are good and there are no wires that are not connected somewhere. The battery is fully charged. The fuel pump is full of fuel. The only thing I do not know where it goes are these two wires that you can see in the first link. Other than that the other pictures are the other wires that I connected. I am pretty sure they are correct but if you see something wrong please tell me! I need as much help as possible :)

Oh here are the links to the pictures!
Two wires I do not know where they go. I think there just ground wires.
https://www.dropbox.com/s/okufzcknrmg5go9/2013-03-13_12-58-51_638.jpg

Connection to the fuel pump
https://www.dropbox.com/s/822rd5wgay3adts
/2013-03-13_12-58-58_578.jpg

Upper Wiring
https://www.dropbox.com/s/wjjtzqo5c181q1h/2013-03-13_12-59-10_885.jpg

Upper upper wiring
https://www.dropbox.com/s/nvz4x9zeu1pirkd/2013-03-13_12-59-15_34.jpg

Please Help!!!
 

·
Registered
Joined
·
1,765 Posts
I have an 02 but I'm not familiar with those wires. Do you have the wiring diagam/service manual?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
Yeah I have been looking at the wiring diagram but its not making any sense to me. I can't find those wires anywhere.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top