Electrical issues(not getting power) - ZX6R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 07-07-2019, 12:13 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 5
Electrical issues(not getting power)

I have a 98 zx6r. It was stolen from me. Ran fine before it was stolen. Now that i have it back, it doesnt run. I replaced the ignition (they broke it to release the handlebars and cut the wires). They took the junction box off which i just replaced. Battery is sitting right at 12 volts. Does anyone have the schematics for this bike? Havent been able to find a good one. Or does anyone have any suggestions on where to start. My cluster nor ignition are receiving power
Brian Morton is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-07-2019, 01:40 PM
Post Master General
 
RJ2112's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Bowling Green, VA
Posts: 11,723

I Ride: '09 ZX6R
The shop manual for your bike is available on this site for free. Schematic diagram will be included.

Did you have an alarm on the bike?

"Basic stuff fellas. Use your head for something other than to break your next fall."
RJ2112 is online now  
post #3 of 3 Old 07-07-2019, 04:01 PM Thread Starter
Squid
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 5
No, i did not have an alarm set up
Brian Morton is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > Mechanical and Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome