Gear indicator sensor - ZX6R Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-15-2019, 09:35 AM Thread Starter
Squid
 
hatzboy11's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Gear indicator sensor

After swapping my transmission the gear no longer shows on my cluster. Also, it was giving me a problem before swapping transmission it would lag and display the gear a little later than it should. Do you guys think it’s a sensor problem or internal trans problem?
I need help!
hatzboy11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-15-2019, 01:12 PM
Post Master General
 
riverszzr's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Frozen hell of the north
Posts: 6,447

I Ride: 95,000+ mile '07 ZZR600, 2014 Ninja 300, 89 FZR400 racebike, 06 ZX6R track only, 97 ZX6R F model
Garage
Pull it out and make sure the plunger arm is there and the spring and clean all the contacts

woohoo we are having fun now
Stupid people say stupid things on the internet, so be wary of who those people are. If you solicit advice on the internet, just keep in mind 99% of what you'll receive is not based on fact or science-and likely atleast 95% of it is based on bullshit and bravado regurgitated from some other schlub who also did not experience any of what they claim and are also full of shit. If you don't like my bluntness- too bad. I am not here to please you, so move along, your approval is not desired nor is it needed. So before opening your pie hole and adding more stupidity, perhaps sit back, listen, absorb and learn something. You know that saying, it is better to remain silent and thought a fool than to open your mouth and remove all doubt!
riverszzr is offline  
Reply

  ZX6R Forum > ZX6R Forum > Mechanical and Technical

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gear shifter problem. Any help appreciated! Bke Mechanical and Technical 8 04-01-2019 04:32 AM
3rd gear surge while engine braking? pecanflyboy The ZX6R 7 01-23-2019 08:41 AM
Transmission slips out of gear '06 636 zzxx66rr06 Mechanical and Technical 5 08-24-2018 08:26 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome